Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Draskovics "igazságának" pilla
  2008-02-29 17:49:22, péntek
 
  Draskovics "igazságának" pillanata március 12! De: ...a vélemény szabad...(egyelőre)
2008. február 29.

* Levelesláda

Kitűzték. A nagy nap. Nekik. Mi meg csak figyeljük, és csodálkozunk: lám, ezt is lehet.
Mindent lehet. Olyat is, hogy tárgyalásokat előrehoznak, másokat meg halogatnak. Olyat is, hogy hírül adják, a ,,nácik" masíroznak.
A csodák világában élünk, mesés átalakulások, porhintés, észosztás válogatás nélkül.

Boros Zita kisasszony a Népszabadságban(http://nol.hu/cikk/482802/)kürtöli világgá, hogy Budakeszin a Pannon Nemzeti Gárda és a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai az
56-os emlékműnél koszorúznak.

Olyannyira belefeledkezik bájosnak vélt mesevilágába, hogy kerekre nyílt szemmel bámul az éterbe... A Magyar Önvédelmi Mozgalom hirtelen átalakul : "egyenruhában lépnek színre a Pannon Nemzeti Gárda emberei és a Magyar Gárda ifijei".

Fel sem eszmél, átcsap irodalmi magaslatokba: "Senki nincs, aki megkérdezné, milyen alapon koszorúzzák meg az 56-os forradalmároknak állított budakeszi emlékművet a neonácik."

Ez is náci, az is náci...

Amerikában lelkesen írnak a neonáci Magyar Gárdáról, tudják, "Magyarország szégyene" - nyilatkozta Gyurcsány Ferenc, a cikk írója pedig olyan nacionalista jelképeket vél felfedezni, "amelyeket utoljára a magyar fasiszták használtak a II. világháború idején"
(http://belfold.ma.hu/tart/cikk/a/0/5432/1/belfold/Karos_es_szegyenletes_...).

Hogy a gárdisták maguk hogyan vélekednek? Hát, az sajnos lemaradt.

Mindenféle ligák igyekeznek a fény felé, gondolván, ez az álomvilág az ő nagy lehetőségük, hisz most vagy soha - miközben súlyos fogalmi zavarokkal küszködve illusztrálják cikkeiket.

Ezúton üzenem az illetékeseknek, hogy a Magyar Gárda fotói szép számmal megtalálhatóak honlapunkon is, legközelebb bátran nyúljanak bele gyűjteményünkbe, mert ebben a formában annyira szánalmas, hogy a választ is sajnálja az ember tőlük.

Mindeközben ki törődik a hétköznapi emberek gondjaival?
Fájó ébredés...

Nos, nézzünk szembe a tényekkel: a Magyar Gárda nem táplál hatalmas politikai ambíciókat- ezért nem is pártként működik. A Magyar Gárda a kisemberekért jött létre- kisemberekből. Azért alakult meg, hogy az olyan emberek véleményét is meghallja végre valaki, akik - teszem azt - hárman-négyen dolgoznak egy cégnél, s lehetőségük sincs arra, hogy sztrájkoljanak. Hiszen ha hárman az utcára mennének, hamar munkanélküliekké válnának. Pedig ők tudják, mit jelentenek a hétköznapok, saját zsebük viszi őket szavazni-, hja, kérem, bagatell, fél doboz cigaretta ára...

A Magyar Gárda nem óhajt kínosan megfelelni, és nem óhajtja senki rózsaszín keresztjét a hátára venni, a Magyar Gárda a továbbiakban is ezt szeretné: tolmácsolni végre azoknak a hangját is, akiknek a panaszai valósak, saját tapasztalatuk rántja keserűvé szájukat, teszik a dolgukat csendben, és egyre csendesebben.

Levelesládánk alaphangulatát ez a réteg diktálja, és érdekes módon nem arról szólnak az írásaik, a héten ki kitől határolódott el, hanem lelkesítő szavakat kapunk, anyai áldásokat, idős emberek könnyeit és imáit... Értünk szólnak.
Igyekszünk méltóak lenni nevünkhöz.

A Magyar Gárda nem szégyenfolt. A Magyar Gárda "szegény rokon", de bizton állítom: jobban didereg a finom angolszövet kabát alatt a gazdag rokon: hisz a magányosság még ünnepekkor sem melegíti fel az embert...

Szeretném ismét megosztani Önökkel levelezésünket: jót is, rosszat is, hisz ez mindannyiunké!

N. Kata
koordinátor

Válogatás:

Essünk túl mindjárt a rosszon! A Nigger Zsidó Cigány Komcsi feladó néven érkezett versért előre is elnézést kérünk azoktól, akinek ez a stílus már sérti a jó érzését (nekünk is - a szerk.), de közzétesszük, hogy mindenki láthassa, milyen színvonalon érnek bennünket támadások. Egyesek ezt értik építő kritika alatt...

Íme:
Én csak azt szeretném mondani,
Hogy nem kellene ennyi vért kiontani.
Át kéne gondolni,az egész életet,
Majd egy fán lógva befejezni ezt az egészet.

Ahogy a képeteket elnézem,ti vagytok a legalja,
Mindegyikőtöknek egy kurva a jó édes anyja!
Világra hozott titeket, de sztem nem ezt várta,
Nem akarta igazából egy pöcs legyen a fia.

Miért vagytok a világon,és mi a faszt csináltok,
Odamegyek és szétkúrom a büdös pofátok!
Ráírom a seggetekre, hogy ide lökd a faszt,
Ki kellene gyomlálni ezt sok-sok gazt.

Térjetek már észhez,és dögöljetek meg,
Utánna majd beszélhetünk,de nem ám veletek.
Mert akkorra már Szálasival fogtok nyugodni,
És minden rendes Punk és Rapper titeket fog szopatni.

Ég veletek bunkók,és jó éjszakát,
Kívánom hogy ne éljétek túl az éjszakát!
De ha mégsem történne meg ez a nagy csoda,
Ak-val és Molotov-al vár a szép Moszkva.

Búcsúzom hát tőletek,kellemes napot,
A náciknak csak ennyi jár bár ez nektek sok.
Duguljatok el mostmár mert ez jár nektek,
Én pedig csak azt mondom hogy dögöljetek meg!

A másik:
,,Nem féltek???Betegséget nevezzenek el rólatok!!!!Csípje fel az orotokat a hullazsák cipzárja!!!!Dobjátok le azt a egyenruhát!!!!"
K.Vanessza

Koordinátor válasza:
Kedves Vanessza!
Nem, nem félünk. És állunk az Igazság elé: nincs félnivalónk. Ön meg csak írja alá a Magyar Gárda elleni aláírásgyűjtő ívet. Öntől kb. ennyi az elvárásunk. Egyenruha marad! N.K.

Most jöjjenek a szívmelengetőek:

Szép napot! A mindennapi politikát követve, szüksége van az országnak egy, a magyar népért harcba szálló, legitim, erőt képviselő és sugárzó szervezetre. Ez a Magyar Gárda! Minden hatalmat a kezükben tartó belső ellenségeinkkel, jelenlegi "vezetőinkkel" szemben a fennmaradásunkért kell küzdenünk, hogy ne vesszünk el! Iszonyúan nehéz időszak vár ránk, nem hibázhatunk, mert minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a MAGYARSÁG léte a tét. Ha nem is a Gárda tagjaként,
de jómagam is próbálok mindent megtenni, hogy szebb jövőnk legyen!
P.O.

VÉGRE VALAMI OLYAN TÖRTÉNIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AMINEK MÁR RÉG MEG KELLETT VOLNA TÖRTÉNNIE!!!
NÉZZÉTEK, ÉN EGY ÁTLAGOS ANYAGI HELYZETŰ EMBER VAGYOK, PLUSZ VAN 3 GYEREKEM, DE AMENNYIVEL CSAK TUDLAK, TÁMOGATLAK BENNETEKET, MERT REMÉLEM, HOGY A JÖVŐ TÉNYLEG SZEBB LESSZ!!!
MINDEN TISZTELETEM A TIETEK!!!
H.I.

Szerintem a MAGYAR GÁRDA megalakulása a legjobb dolog, ami
Magyarországgal megtôrtént. Csak gratulálni tudok ahhoz, amit
elértek, és sok sikert szeretnék kívánni az egész Gárdának!
N.D.-Szlovákia

Tisztelt Magyar Gárda!
Örömmel vettem megalakulásukat, és a mai napi is figyelemmel kísérem működésüket. Sajnálatos, hogy ami ma Magyarországon történik, szinte senkit sem érdekel. Egyre szomorúbb vagyok, hogy sem itthon, sem külföldön nem meri senki sem kimondani, hogy a jelenlegi kormány semmi mást nem tesz, mint kiárulja az országot, a nemzeti vagyont és értékeket átjátssza a multi kezére, és keresztültaposva a népen nyílt népirtásba kezd. Az Önök szervezete számunkra egy reménysugár, kérem, tartsanak ki! Ne adják fel, számunkra nincs senki!
Az Önök ellen tervezett Draskovocs-féle akció nem más, mint a félelem megnyilvánulása, amit az Önök szervezettsége tovább fokoz. Pedig ebben az országban végre szervezett, együttes fellépésre lenne szükség, egy illegitim kormány megbuktatására. Én azt hiszem és vallom, hogy nincs olyan Alkotmány, mely egy nyílt népirtás esetén, a haza, a nemzet elleni bűncselekmény esetén nem tenné lehetővé a kormány menesztését. Itt most ez történik, melyhez az ellenzék is segédkezet nyújt.
Remélem, tagságuk szaporodik, és tevékenységüknek nem tudnak gátat szabni. Sok sikert, jó munkát kívánok egy igaz,
keresztény Magyarországért!
Tisztelettel : H.R.

Minden tiszteletem a Gárdának. Amit cselekednek, az szerintem jó, és követendő példa. Viszont szeretném megtudni, hogy fog a Magyarság tovább jutni ezen a nem egyszerű helyzeten, amiben most élünk. Valahol kellene lenni egy gazdasági iránynak is, mert közben elviszik alólunk a földet is.
Én a világ nagy részét megjártam, és nem sok helyen lehettem volna büszke a Magyarokra. Mindenhol egymást cseszegették, mint itthon. A föld egyik legokosabb népe vagyunk,de egymást nem segítjük az előrehaladásban. Ma a Magyarnak nincs becsülete a
Magyarral szemben. Ez okozza a megosztottságot. Részemről a múltat tisztelem, de a jövőért szeretnék tenni, mert családomat itt nevelem. Most a megoldásoké az idő, mi, tenni kívánó Magyarok, tegyünk valamit! Ha sokan vagyunk, és egy irányba megyünk, nincs akadály, ami megállít. Én azt mondom, nem a származás a lényeg, hanem a tenni akarás, csak ezt a népet segítse az útján. Szeretném, ha a gárda nem gárdaként üzemelne, hanem közösségként. A gárda elnevezés sok segítőkész embert visszatart a csatlakozástól, és felkorbácsolja az indulatokat. Mar az elnevezés miatt meg van bélyegezve ez a jót akaró
csapat. Csak akkor lehet elérni valamit, ha nem mondhatják ránk, hogy szélsőjobb, náci és hasonlók. Most rohanok dolgozni. Köszönöm hogy elolvasta irományomat, talán volt valami értelme.
Udvözlettel : Sz.T.

Koordinátor válasza:
Tisztelt Sz.T.!
Sajnos, nem az elnevezésen múlik...
Üdvözlettel: N.Kata

Tisztelt Magyar Gárda!
Nem vagyok gárda tag, de szimpatizálok Önökkel. Nem fogjuk megengedni, hogy ez a mocskos, gyáva banda szétzúzza a Magyar Gárdát. Ha kell, testünkkel védjük meg.
Írtam egy verset. Pocsék költő vagyok, de bocsássanak meg érte! Ezek a gondolatok őszintén, a szívemből jöttek:

Eladtok mindent

Eladtok mindent.
De lelkünket nem!
Eladtok mindent,
De múltunkat nem!
Eladtok mindent,
De hazánkat nem,
Mert haza nem eladó,
Bármennyire is szeretnétek.
Ha kell, meghalunk érte,
Vegyétek le róla kezetek!
Még időben szóltunk,
Holnap tán késő lesz!

Barátsággal: K.B.

Sziasztok Gárdisták!
Véleményem szerint nagyon nagy szükség van ma Magyarországon a Gárda működésére, jelenlétére. Elképzelhető, hogy pártoló tagként én is belépek a Gárdába, anyagi támogatásként az adóm 1%-át ajánlottam fel a Gárda számára.
További sikeres működést kívánok, és soha nem szabad feladni a célokat, bármennyire is szeretnék bizonyos érdekkörök!
Egy az Isten, egy a Nemzet...!

T. Magyar Gárda!
Örömmel követtem figyelemmel alakulásotokat, és szurkoltam a sikeres megalakulásnak, a nagy "szembeszél" ellenére sikerült.
Csak így tovább, sok erőt kívánok hozzá minden tagnak!
Üdvözlettel: egy szimpatizáns

Én már egyszer gratuláltam Önöknek és kifejeztem
jókívánságaimat. Most szükségét érzem, hogy újra megtegyem!
Erdélyben, Székelyföldön élek és elszorult torokkal figyelem naponta az anyaországi híreket. Naponta figyelem a Magyar Gárdát
pocskondiázó hozzászólásokat, időnként én is beírok abban a
reményben: hátha legalább egy hozzászóló felvilágosít arról, hogy
miért félnek Önöktől...
Még nem sikerült megtudnom, mert (szerintem!) csak fröcsögnek össze-vissza... :(
Én őszintén remélem, hogy a Magyarságuk erőt ad Önöknek a
kitartáshoz és a továbbfejlődéshez! Kívánom, hogy életükkel,
példájukkal minél több anyaországi Magyar emberben felébresszék a
Magyarság szent tudatát és minél többen csatlakozzanak a Magyar
Gárdához!
Véleményem szerint azzal a módszerrel akarják feloszlatni a Magyar Gárdát, hogy mondvacsinált "okok" miatt meghurcolják és nyilvánosan pocskondiázzák. Kérem, ne hagyják, hogy elérjék ezt a mocskos céljukat! Tartsanak ki Magyarországért és a kintrekedt Magyarokért!!!
Én hiszem, hogy lesz még összmagyarság - határoktól függetlenül!
Én drukkolok és szívből kívánom ezt!
Adjon az Isten SZEBB JÖVŐT!!! :)
S.É.

Koordinátor válasza:
Kedves S.É.!
Kimondhatatlan öröm számunkra, hogy ilyen sokan szeretnek minket. Az pedig kiváltképp büszkeség nekünk, hogy a földrajzi határ sem torzíthatja el tevékenységünket.
Levelét köszönve:
N.Kata

(elnézést a kisbetűért, online-rossz szokás)
egy ideje nézem-hallgatom a magyar gárdáról szóló híreket,
információkat. örömmel tölt el, hogy végre elindult egy ilyen
kezdeményezés, már nagyon nagy szükség van rá.
magam, a körülmények miatt, csak szimpatizálhatok és támogathatom a gárdát,no meg imádkozhatom érte.
remélem lesz annyi erő, hit,kitartás(és bölcsesség), hogy a gárda
teljesíteni tudja céljait. az ország morális romlásáért,a hisztériáért nem a gárda a felelős. természetesen ,mint mindenért-beleértve a gazdaságot,a politikát,stb - az ország vezetői a felelősek, még ha maguk ezt a felelősséget szívesen hárítják az állampolgárok csoportjaira.
bíróságon támadnak titeket, pedig az ömvédelmi csoportok
létrejöttét az ő álnokságuk, tehetetlen- és telhetetlenségük is
csak siettette.
bizonyára tisztában vagytok azzal a ténnyel, hogy korrupt és
inkompetens hatalmi emberek - mint bizonyos érekkörök láncos
kutyái - folyamatosan megpróbálnak majd lejáratni, ellehetetleníteni titeket.
nincs mitől félni. a félelem látszik - elkerített tér, testőrök
tömege. mostanában egyre inkább.
aki erős és bölcs, szereti a hazáját, annyira, hogy életéből részt szentel neki, annak nincs szüksége testőrökre, mert félnie sem kell.
kívánom,hogy a Magyar Gárda üzenete minden MAGYAR szívébe eljusson, és kívánom ,hogy legyen veletek erő, hit, remény és isten áldása.
Üdvözelttel:
A.L.

Koordinátor válasza:
Kedves László!
Ennek a levélnek nemes egyszerűséggel itt a helye. Kérem, tekintse ezt köszönő válaszként!
Üdvözlettel:
N.Kata{/B}

Újra szólok: nekem tetszik amit csináltok, semmiféle félelmetest nem látok benne, sőt, megnyugtató, h vagytok, ne hagyjátok magatokat feloszlatni! Veletek vok!
Egy magyar ember

Engem, mint egyszerű magyart, aki képviselő is voltam, Draskovics első kijelentése felbosszantott. Egy miniszter első kijelentése az legyen, hogy egy Civil Szervezettel foglalkozzon, bicskanyitogató!
Megéltem már néhány évtizedet, de ilyenről még soha nem hallottam.
Nem a korrupció - nem a bűnözés visszaszorítása érdekli, hanem egy civil szervezet, aki még semmi olyat nem tett (tudomásom szerint) amivel szemben rendőrségi eszközöket kellene alkalmazni, és ez igazán felháborított. Vagy talán valami vaj van a fején, hogy félni kelljen valakiktől?? Ilyen a Rákosi érában volt utoljára, hogy a gyülekezést megtiltotta az állampolgároknak. Ezzel elérte azt, hogy a távolból (a
tagságból már kiöregedtem) szurkoljak Önöknek.
Egy magyar a sok közül

{I}Köszönjük a sok-sok levelet, véleményt, az értelmes, vitaindító kritikát!
A Magyar Gárda elleni per tárgyalása 2008. március 12-én, 14 órakor kezdődik a Fővárosi Bíróságon.


http://magyargarda.hu/node/599
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állampolgároknak, tevékenységüknek, mindegyikőtöknek, forradalmároknak, telhetetlenségük, szimpatizálhatok, munkanélküliekké, tevékenységünket, keresztültaposva, visszaszorítása, szívmelengetőek, magyarországért, gyűjteményünkbe, hozzászólásokat, megnyilvánulása, megalakulásukat, népszabadságban, előrehaladásban, jókívánságaimat, magyarországgal, bicskanyitogató, megosztottságot, ellenségeinkkel, megbuktatására, belefeledkezik, magyarországon, szervezettsége, illetékeseknek, alakulásotokat, alaphangulatát, kimondhatatlan, csatlakozzanak, pocskondiázzák, sztrájkoljanak, levelezésünket, megtalálhatóak, vélemény szabad, csodák világában, 56-os forradalmároknak, neonáci Magyar, cikk írója, magyar fasiszták, gárdisták maguk, sajnos lemaradt, fény felé, formában annyira, ember tőlük, hétköznapi emberek, kisemberekért jött, olyan emberek, utcára mennének, hátára venni, Boros Zita, Pannon Nemzeti Gárda, Magyar Önvédelmi Mozgalom, Magyar Gárda, Magyar Gárdáról, Gyurcsány Ferenc, Nigger Zsidó Cigány Komcsi, Kedves Vanessza, VÉGRE VALAMI OLYAN TÖRTÉNIK EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AMINEK MÁR RÉG MEG KELLETT VOLNA TÖRTÉNNIE, ÁTLAGOS ANYAGI HELYZETŰ EMBER VAGYOK, PLUSZ VAN, AMENNYIVEL CSAK TUDLAK, TÁMOGATLAK BENNETEKET, MERT REMÉLEM, HOGY JÖVŐ TÉNYLEG SZEBB LESSZ, MINDEN TISZTELETEM TIETEK, MAGYAR GÁRDA, Tisztelt Magyar Gárda, Tisztelt Sz, Magyar Gárdát, Sziasztok Gárdisták, Isten SZEBB JÖVŐT, Kedves, Kedves László, Civil Szervezettel, Fővárosi Bíróságon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Egy lelki imádság  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Idő  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Png virág  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A jó emberek mindig szépek mar...  Adakozás  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes délutánt kívánok  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Éretlen vers  Popper Péter szavai  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Png ház  Kellemes délutánt kívánok  Idő  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Julian Brass gondolata  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Lóhere  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Fekete István - Akác  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Adakozás  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Fekete-erdő desszert  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Paul David Tripp Április 20  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png rózsa csokor  Esti kép  Szép álmokat!  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Varga János Veniam - Fontos sz...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Nem méltó hozzád  Kövesd a cowboyt!  Esti kép  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata 
Bejegyzés Címkék
vélemény szabad, csodák világában, 56-os forradalmároknak, neonáci Magyar, cikk írója, magyar fasiszták, gárdisták maguk, sajnos lemaradt, fény felé, formában annyira, ember tőlük, hétköznapi emberek, kisemberekért jött, olyan emberek, utcára mennének, hátára venni, panaszai valósak, dolgukat csendben, réteg diktálja, finom angolszövet, gazdag rokon, egész életet, képeteket elnézem, pöcs legyen, faszt csináltok, büdös pofátok, nagy csoda, szép Moszkva, náciknak csak, hullazsák cipzárja, mindennapi politikát, magyar népért, kezükben tartó, fennmaradásunkért kell, legjobb dolog, egész Gárdának, jelenlegi kormány, nemzeti vagyont, multi kezére, népen nyílt, félelem megnyilvánulása, országban végre, illegitim kormány, nyílt népirtás, nemzet elleni, kormány menesztését, gazdasági iránynak, világ nagy, föld egyik, múltat tisztelem, jövőért szeretnék, irányba megyünk, tenni akarás, népet segítse, gárda elnevezés, elnevezés miatt, elnevezésen múlik&#8230, gondolatok őszintén, szívemből jöttek, adóm 1%-át, sikeres megalakulásnak, anyaországi híreket, hozzászóló felvilágosít, módszerrel akarják, mocskos céljukat, kintrekedt Magyarokért, pedig kiváltképp, földrajzi határ, ideje nézem-hallgatom, magyar gárdáról, körülmények miatt, ország morális, ország vezetői, felelősséget szívesen, állampolgárok csoportjaira, ömvédelmi csoportok, félelem látszik, levélnek nemes, magyar ember, miniszter első, bűnözés visszaszorítása, civil szervezet, gyülekezést megtiltotta, sok-sok levelet, állampolgároknak, tevékenységüknek, mindegyikőtöknek, forradalmároknak, telhetetlenségük, szimpatizálhatok, munkanélküliekké, tevékenységünket, keresztültaposva, visszaszorítása, szívmelengetőek, magyarországért, gyűjteményünkbe, hozzászólásokat, megnyilvánulása, megalakulásukat, népszabadságban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.